2018 m. gegužės 15 d., antradienis

Kauno valdininkas - dvikojis, beplunksnis gyvūnas arba nepatogi statistika


435-oji istorija. V. Bacevičiaus pradinėje mokykloje mokosi 72 proc. vaikų iš Žaliakalnio, 3,6 proc. iš centro ir senamiesčio, 20 proc. iš kitų miesto rajonų, 8 proc. iš rajono ir "tolimojo kaimo".

Kas yra "tolimasis kaimas"? Negi jūs manote, jog pavyzdžiui, Kulautuvoje ar Biruliškių kaime gyvenantis vaikas kas rytą vežiojamas į mokyklą? Ne, jis ten negyvena, jis ten tik registruotas. Jis gyvena Žaliakalnyje - pas tetą, senelę ar išsiskyrusią mamą ar tėtį. Tad teisingumo dėlei prie 72 reikėtų dar pridėti ir tuos 8 proc.

Negi manote, jog vaikui, nepatekusiam į kokią nors senamiesčio valstybinę mokyklą, geriausia išeitis trenktis kur nors į Viljampolę ar Šilainius? Tad nenusižengsim tiesai, jei prie vietinių vaikų pridėsim ir tuos 3,6 proc.

Jūs nesuvokiate skaičių? Jums procentai yra svetima? Tokiu atveju pažvelkite į žemėlapį -
Raudoni taškeliai - dalis vaikų lankančių V. Bacevičiaus pradinę mokyklą
nepatingėjau pagal tikslius duomenis sudėlioti jame taškus. Kiekvienas raudonas taškas tai vaikas, lankantis V. Bacevičiaus pradinę mokyklą. Pedantiškas darbas, bet ko gero, nėra kitos išeities kaip taip, o ne kitaip parodyti, kad mūsų bendruomenė nėra asilų ar užsispyrusių ožių ir ožkų kompanija.
Kodėl valdininkų lūpose vis skamba tas magiškas procentas - 30? Ogi todėl, kad jie dirba kaip bejausmės programos - nėra gatvės sąraše, priskirtos mokyklai -  ji ir nepatenka į procentą. Kas man gali nuneigti, jog Paparčių g. (šalia Vydūno al.), K. Petrausko g., J. Basanavičiaus g. (šalia žydų kapinių), Tulpių g., Parodos g., Kauko al., Benediktinių g., Lietuvių g., Sasnausko g. nėras Žaliakalnio gatvės. Kas gali nuneigti, jog visų tėvų, gyvenančių šiose gatvėse, vaikams itin patogu nepavojingomis gatvelėmis, neapkrautomis eismu iš mokyklos grįžti pėsčiomis. Na, tarkim, kaip toli nuo V. Bacevičiaus mokyklos nutolusi Kauko al.? Bet ji nepriskirta mokyklai! 
Valdininkų sukurptas teritorijų priskyrimas dviems Žaliakalnio mokykloms

Ar niekas nepagalvojote, jog teritorijų priskyrimas mokykloms apskritai yra klaidingas ir ydingas metodas? Tas kriterijus  labai primityvus. Tačiau norint ką nors saugalvoti naujo, reikia pasukti makaulę - lengviausia yra "ekonomiškai optimizuoti". Įlipome į informacinių technologijų amžių, o vis dar mąstome kaip viduramžiais. Ne, mūsų galvos veikia gerai, viduramžiuose vis dar tebegyvena visokio plauko politikai, kurie bet kur įžvelgia sąmokslus. Mielieji politikai, piliečiai tuo neužsiima - tai jūs verdate savo sultyse. 

Iš kur mano žemėlapiuose tie duomenys, mielieji valdininkai?

Ogi metęs visus savo asmeninius darbus, spjovęs į šeimą, sėdau ir surankiojau juos plikomis rankytėmis. Ne mano darbas kapstytis švietimo strategijoje. Aš moku mokesčius, jūs iš jų gaunate algas, tačiau vartote tik popieriukus, o man tenka įrodinėti, kad aš ir mes tėvai esame ne asilai, bet žmonės. 
Kauno Žaliakalnis

Absurdiška įrodinėti, jog tu esi ne asilas. Tau sako: "Tu turi 4 galūnes, vadinasi esi asilas". Aš sakau: "Turiu rankas ir kojas - esu žmogus". Tačiau klerkas pasisukęs ant kulno man vėl sako: "Bet tu turi 4 galūnes". 

Kažkam šovė į galvą... net ne paslaptis kam... Juk S. Lozoraičio mokykloje meras V. Matijošaitis lankėsi, apžiūrinėjo tušias patalpas... Kam šovė ta "briedova" idėja V. Bacevičiaus mokyklą perkelti į Viljampolę, anapus Nėries upės, kai Viljampolėje gyvena tik VIENAS vaikas, lankantis mūsų mokyklą. Jis gyvena Kelmės gatvėje - matote, kaip esu gerai informuotas. Net 26 proc. vaikų gyvena dar tarpukariu pravardžiuotame "Italjankos" rajone, nes tada A. Mackevičiaus gatvė buvo vadinama Italijos gatve) ir kažkokiam asilui šauna į galvą paika mintis, jog tos šeimos leisis nuo kalno ir per kamščius rytais veš savo vaikus į Viljampolę! Ar bent žinote kur Kaune Viljampolės rajonas? O gal manote, jog mūsų vaikai apžergę dviračius žiemos laike pasileis į Viljampolę dviračių takais?

Ne ką protingesnė idėja, jog tie 26 proc. vaikų kažkodėl turėtų keliauti į geroookai tolimesnę Žaliakalnio progimnaziją ir susigrūsti sausakimšoje mokykloje. Ar matote žemėlapyje tokį žalią plotą? Tai yra Kalpoko gatvės gilus slėnis, kurį pėčiomimis sunku įveikti. Tėvams tektų prieš srovę, rytinių kamščių metu brautis per Savanorių prospektą. Ačiū! Mes, tėveliai, žemai lenkiamės idiotams, kurie nepakelia galvų nuo baltų popieriaus lapų. 

Ar žinot, kas yra miesto legendos? Viena iš jų, jog V. Bacevičiaus pradinėje mokykloje Žaliakalnio vaikų mokosi tik 30 proc., o visi kiti neva iš viso miesto. Kaip matote, tai melas. Juodas melas! Bjaurus melas! LR Seimo Švietimo ir mokslo komitete nė neraudonuodamas taip aiškino Švietimo ministerijos klerkas. Bandė net žemėlapius kloti ant stalo, tarsi aš būčiau ne kaunietis ir nežinočiau kur aš pats gyvenu. Jo klausiu: "Kas tau sakė?" Boba vienakė. Ne, jis atsakė: "Duomenys iš Kauno savivaldybės."

Lygiai taip pat net susiriesdamas meluoja Kauno švietimo skyriaus vedėjas V. Mažeika. Lygiai taip pat meluoja visa be išimties "Vieningo Kauno" šutvė su visais popovais. Meluoja ir nosys netįsta. O juk jie buratinai. Jie medinukai. Ištraukė iš kažkokių debesų tą 30 procentų ir nors tu kuolą ant galvos tašyk. Jeigu tai yra bado-maro laikų statistika, tokiu atveju, mes drąsiai galime teigti, jog V. Bacevičiaus mokykloje šiuo metu mokosi 500 vaikų. Bet mes ne buratinai - taip buvo, kol miesto valdžia dar nesmaugė mokyklos. Dabar liko tik 150. 

Mes visai tai vieningai Kauno kompanijai aiškiname... ĮRODINĖJAME!... jog tie procentai atsirado dėl ydingo teritorijų priskyrimo mokykloms, dėl nelogiško, neapgalvoto, nepasverto gatvių priskyrimo V. Bacevičiaus pradinei mokyklai. Mokykla už tvoros, bet tu gyveni šiapus tvoros ir jei tavo vaikas lanko tą mokyklą, jis jau iš kito rajono. Gerai dar, kad ne iš kito pasaulio.

Platonas pateikė apibrėžimą: „Žmogus yra dvikojis beplunksnis gyvūnas“. Diogenas Sinopietis nupešė gaidį ir atnešė į mokyklą tardamas žodžius: „Štai Platono žmogus“. 

29 komentarai:

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. smartftp-enterprise-crack allows you to transfer files over the Internet. Likewise, it has a customizable interface similar to Explorer and supports drag and drop functions. Besides,
    freeprokeys

    AtsakytiPanaikinti
  3. cyberlink powerdirector khokharpc Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful.

    AtsakytiPanaikinti

  4. I really enjoy reading your post about this Posting. This sort of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys, thanks for sharing idmcracksetup.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. https://myshyk.blogspot.com/2009/12/4.html?showComment=1536111381687#c8408363907595299899

    AtsakytiPanaikinti
  6. You have a great site, but I wanted to know if you know it
    any community forum dedicated to the same topics
    discussed in this article? I really want to be a part
    of a society where they can receive information from others with knowledge and interests.
    If you have any suggestions, please let us know. I appreciate!
    airport simulator crack
    serif affinity designer crack
    wondershare tunesgo crack
    halftime vst crack

    AtsakytiPanaikinti
  7. Great post, but I wanted to know if you can write
    something else on this topic? I would really appreciate it if you can explain this.
    A bit more. Appreciation
    adobe flash player crack
    du meter crack
    adobe photoshop cc crack
    wondershare video converter crack

    AtsakytiPanaikinti
  8. Your writing and structure have greatly impressed me.
    blog Was this something you purchased, or did you make the changes yourself?
    Whatever the situation may be, the most important thing is to listen to new music with high-quality lyrics.
    It's rare to come across a blog of this calibre today.

    wondershare mobiletrans with crack
    thundersoft gif maker crack
    kms activator crack
    any video converter crack

    AtsakytiPanaikinti
  9. Thank you, I’ve recently been searching for information about this topic for a long time and yours is the best I have found out so far.
    Need for Speed Hot Pursuit Crack
    Aquanox Deep Descent Crack
    mediamonkey gold crack

    AtsakytiPanaikinti
  10. You have a great site, but I wanted to know if you know.
    Any community forum dedicated to these topics.
    What was discussed in this article? I really want to be a part of it.
    A society in which I can obtain information from others with knowledge and interest.
    Let us know if you have any suggestions. I appreciate this!
    autovpnconnect crack
    wavebox crack
    g data clean up crack
    hydrogen crack

    AtsakytiPanaikinti
  11. Coreldraw technical suite crack will help create instructions for use or assembly. Objects can be projected onto any plane, without calculating Coreldraw technical suite crack rotation and tilt angles manually. An effective toolkit for working with dimensions, Coreldraw technical suite crack help of which it is convenient to draw and project dimensional objects at once, and not in several stages. You may also like to download the Picasa Portable Coreldraw technical suite crack The drawing mode allows the user to conduct a dynamic drawing on the projection plane and to develop isolated in parallel projections. Coreldraw technical suite crack

    AtsakytiPanaikinti
  12. I like this article. I was searching over search engines and found your blog and it really helps thank you very much…
    audials one platinum lets you drag multiple Spotify playlists or albums into audials one platinum which can then be viewed, downloaded, and saved at extremely high 15x speeds within minutes. audials one platinum enables you to quickly and effortlessly obtain a large number of tracks, which have most certainly been precisely trimmed at the beginning and end of the song. audials one platinum and album art are always included. audials one platinum

    AtsakytiPanaikinti
  13. I really like this article it's amazing. Thank you for shraing it and making it easy for everyone to access so easily.
    Forza Horizon 5 Crack
    gta crack

    AtsakytiPanaikinti
  14. You are definitely the best webmaster. Location
    the download speed is amazing. You seem to be changing something.
    In addition, the content is professional. they did
    The best experience in this article! It's good that you get ideas from this post because
    and from our conversation that took place at this time.
    nord vpn crack
    grammarly for ms office crack
    gns3 crack

    AtsakytiPanaikinti
  15. Unique post, but I wanted to know if you can
    write a little more about this topic? I would greatly appreciate it if you could clarify it a little more.
    Thanks!
    always up crack
    nordvpn crack
    smadav antivirus crack
    jetbrains clion crack

    AtsakytiPanaikinti
  16. Excellent post, I conceive site owners need to learn a whole lot from this site it's really user-friendly......
    the whispered world crack
    koikatu koikatsu illusion crack
    The Sims 4: Get Famous Crack

    AtsakytiPanaikinti
  17. Thank you for sharing such an informative post with us, it will beneficial for everyone, It is one of the best sites that I have visited.
    FIFA 22 Crack
    darksiders crack
    trials of mana crack
    Sonic Forces Crack

    AtsakytiPanaikinti
  18. I am very thankful for the effort put on by you, to help us, Thank you so much for the post it is very helpful, keep posting such type of Article.
    PilotEdit Crack
    MathType Crack

    AtsakytiPanaikinti
  19. I like everything about this post. Thank you for your hard work. As a thank you, I appreciate the information you provided.
    https://crackdue.com/artweaver-plus-crack-free-download

    AtsakytiPanaikinti